Nashville is meer dan muziek

Nashville, hoofdstad van Tennessee, staat bekend als Music Capital of the World. Maar Nashville heeft meer te bieden dan muziek. Wij bezochten de stad in de zomer van 2015. Het échte Amerika.

De Ryman Auditorium muziektempel, het Johnny Cash Museum, het Grand Ole Opera House, de muziekstudio’s van Music Row, de countrygeschiedenis bij The Country Music Hall of Fame. De muziekliefhebber kan natuurlijk zijn hart ophalen bij de vele historische muziekattracties in Nashville. Toch moet ik met het schaamrood op mijn wangen toegeven dat wij geen bar, Opera House of museum van binnen hebben gezien. Maar ook dán is Nashville enorm de moeite waard. Je voelt de muziek door het bruisende centrum stromen. Zoals op Lower Broadway, waar je ook buiten de overvolle bars van de muziek geniet. Ondertussen toegezongen door feestende dames op een bierfiets. Genoeg te zien!

Wat we dan wel hebben gedaan? Lees het volledige artikel en mijn tips op USA365.nl. Voor deze website over Amerika door Amerika-liefhebbers ga ik als gastschrijver aan de slag! Een erg informatief en inspirerend platform dat alle ins en outs over reizen door dit prachtige land belicht. 

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *