Photo Diary – augustus 2016

Dit typend ben ik blij dat het eens géén 33 graden is in ons huis en het zweet van me afloopt. Want dat is toch wel de korte samenvatting van augustus. Zonder airco in huis was klagen over de hitte mijn favoriete gespreksonderwerp. Gelukkig op een gedeelde eerste met eten, uitjes, shoppen en nog meer eten. Want ook dat hebben we gedaan in augustus. Tijd voor een photo diary over de zwoele zomermaand. Op naar de herfst!

Boston Skyline lianne schilderinkboston harbor islands
Boston heeft nog veel te ontdekken. Zoals de Boston Harbor eilandjes voor de kust. Vierendertig eilandjes waarvan acht per ferry bereikbaar. Vanaf de eilandjes, maar ook vanaf de ferry heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Boston.

 

boston harbor islands fort warren
Het grootste en meest toegankelijke eiland is Georges Island, met daarop Fort Warren. Thijs en ik kregen een rondleiding van een park ranger, een aanrader! One down, nog zeven eilandjes te gaan. En het leuke is dat je ook kunt kamperen op een aantal eilanden, hoe tof.

 

beacon hill bostonacorn street boston beacon hill
Ook heel fotogeniek: Beacon Hill! Marleen en ik hebben een middagje in de wijk rondgestruind om de fotograaf in ons los te laten 😉

 

eventbrite totebag lianne schilderink
totebag stamping
Via Eventbrite vond ik een workshop ‘totebag bedrukken’ bij ons in de buurt. Super leuk om te doen en direct een toevoeging aan je tassencollectie.

 

aldi wellington boston
Nathalie, Marleen en ik hebben de Aldi in Wellington ontdekt. Een leuk uitje en lekker herkenbaar. Mét fijne Aldi-prijsjes en bijna-echte Goudse kaas

 

Meer augustus
playground boston zumba boston hatch shell
feathers floris bedroom breakfast friendly toast boston cambridge
v.lb.n.ro.:
1) Toch mooi bedacht; iedere speeltuin in de stad heeft waterfonteinen voor verkoeling. 2) Me
er zomerklasjes zumba. Het buiten sporten en zwemmen is iets wat ik zeker ga missen! 3) Veren op de post! In onze slaapkamer hangt nu deze slinger met veertjes van Floris Jan Diederick. 4) Buiten de deur ontbijten blijft leuk #gewoonomdatdathierkan.

Foto’s: Lianne en Thijs Koorman

Klik hier voor de photo diary van vorige maand!

 

 

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *