Photo Diary – juli 2016

Mijn telefoon fungeert tegenwoordig als dagboek. Komt er iets bijzonders, grappigs of opmerkelijks aan mijn oog voorbij dan maak ik er een foto van. Om te bewaren, of om te delen (meestal is Thijs de pineut). Maar zelden halen die foto’s de sociale media. Want zo bijzonder mooi is de foto niet, en ach laat ook maar.

Toch vind ik het leuk om niet alleen hoogtepunten of uitstapjes met jullie te delen. Even bijkletsen en vertellen over de alledaagse dingen. Daarom een nieuwe rubriek: een maandelijkse photo diary! July kicks off.

In juli kreeg ik na lang wachten mijn werkvergunning en kon ik aan de slag bij Flour Bakery + Cafe. Ik was al een aantal weken eerder aangenomen en begon hem toch een beetje te knijpen of mijn plekje niet al was vergeven. Gelukkig waren ze erg flexibel en zijn ze volop aan het groeien. Fijn dus, lekker aan de slag! Verder deze maand: ons eerste uitstapje buiten Boston en weer vele meters in de benen.

flour bakery, lianne schilderink, schrijft
Mijn nieuwe werkterrein. Let vooral op al die verleidelijke pastries;)

lianne schrijft, schilderink, boston
Ja ik ben er zo één. #foodpic.

rockport, ma, lianne schilderinkRockport Massachusetts
4th of July, Onafhankelijkheidsdag, is een belangrijke feestdag in Amerika. In het weekend trekken veel mensen erop uit. Zo ook wij; naar Rockport. Het stadje ligt een uur van Boston en wordt overspoeld door toeristen die de haven bezoeken of shoppen in de tientalle kleine winkeltjes. En ’s avonds: natuurlijk het vuurwerk aan de Charles River!

harvard yard, boston, lianne schilderink
Geert was drie dagen in Boston. Een Harvard-tour kon natuurlijk niet ontbreken. Harvard Yard is met zijn vrolijk gekleurde stoelen een fijne plek om te zitten. Ondanks de vele toeristen is het er erg rustig.

Star wars, hatch shell, boston
In de zomer is er enorm veel (gratis) te doen in de buitenlucht! Ik sport graag in de parken, maar ook kunnen we gezellig samen naar de film. Hier werd Star Wars gedraaid in de Hatch Shell aan de rivier.

middlesex, boston, somervilleMiddlesex fells reservation, somerville, boston
Wandelen in Middlesex Fells Reservation, een natuurgebied direct boven Boston

Meer juli
lianne schilderink quincy market boston
 harvard history museum totebag, i love boston, lianne schilderink
 boston, lianne schilderink pokestop, lianne schilderink
Boston harbor, lianne schilderink rosebud diner, somerville, lianne schilderink
DIY, lianne schilderink Davois square somerville, lianne schilderink
Van l.b. naar r.o.:  Belgie aanmoedigen met Marleen en Nathalie tijdens het EK, Quincy Market, het Harvard National History Museum, I love Boston, wekelijks baantjes zwemmen in Mirabella Pool in North End, Pokemons vangen in Somerville, de Boston Harbor by night, eten bij Rosebud Diner dat er net zo vet uitziet als het was, zelf opknappen blijft toch het leukste, avondzon en muziek op Davis Square.
Hoofdfoto: Toeristisch Rockport

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *